Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τι έγινε στο "Υπατία"


Εύχομαι να μην είναι αλήθεια, να είναι αβάσιμα όσα διάβασα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, για καταγγελία της ιδιοκτήτριας του κτιρίου «Υπατία» που με ανθρωπισμό δέχθηκε να στεγάσει τους λαθρομετανάστες απεργούς πείνας, μετά την απομάκρυνσή τους από το κτίριο της Νομικής, όπου τους εγκατέστησαν οι αλληλέγγυοι που τους ξεσήκωσαν και τους έφεραν από την Κρήτη, ότι από τα προφανώς κλειδωμένα διαμερίσματα του κτιρίου της οδού Πατησίων, λείπουν πολλά ασημικά, κηροπήγια, κεντητά τραπεζομάνδηλα καλλιτεχνικής και ιστορικής αξίας που οι πρόγονοί της είχαν φέρει από τη Σμύρνη και άλλα.

Εύχομαι να πρόκειται για λάθος. Εύχομαι γιατί, αν είναι αλήθεια, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή για τους ενόχους που με την αχαριστία τους και τις πράξεις τους, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στη γυναίκα που τους πρόσφερε στέγη μέσα στο καταχείμωνο.

Η ιδιοκτήτρια, καλεί αυτούς που τώρα κατέχουν τα αντικείμενα που λείπουν, να τα επιστρέψουν για να λήξει το θέμα και τονίζει, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αναρτήσει τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου