Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Τα «σκουλήκια», ξένα και δικά μας!


Δεν έχουμε μόνο κάποιους, μερικούς ξένους, κυρίως τους Γερμανούς, που μας κάνουν πόλεμο και προσπαθούν κυριολεκτικά, να μας διαλύσουν, να μας εκμηδενίσουν.

Δεν είναι μόνον αυτοί, οι γνωστοί ανθέλληνες, με πρώτους πάντοτε τους Γερμανούς, από την καγκελάριό τους κ. Μέρκελ και τον δηλητηριώδη υπουργό της των οικονομικών κ. Σόιμπλε, μέχρι το τελευταίο οικονομικό και μη έντυπο, την τελευταία κίτρινη και πρόστυχη φυλλάδα, που συνεχώς και συστηματικώς συκοφαντούν την Ελλάδα και υπονομεύουν, σαμποτάρουν, την οικονομία μας, έχουμε και άλλα, ντόπια «σκουλήκια».

Δεν είναι μόνον οι υποκριτές Άγγλοι με την… ερμαφρόδιτη, την επαμφοτερίζουσα πολιτική τους και όχι μόνον και τα «τσιράκια» τους της ίδιας υπόστασης και ποιότητας, των ίδιων με αυτούς συνηθειών και «προτιμήσεων», έχουμε και τους δικούς μας ανθέλληνες, οι οποίοι για το δικό τους συμφέρον ή ως μίσθαρνα όργανα άλλων, ιδίως μεγιστάνων, ακόμη όμως και από καθαρή ηλιθιότητα, στρέφονται κατά της πατρίδας και φθάνουν στο σημείο να τηλεφωνούν σε ομογενείς μας στο εξωτερικό και να τους προτρέπουν να βγάλουν, να πάρουν τα χρήματά τους από τις ελληνικές τράπεζες και να τα καταθέσουν έξω, σε ξένες, σε άλλες χώρες, όπως στην Ελβετία, στην Αυστραλία, στις Η.Π.Α.!!

Αυτοί είναι οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας και γι’ αυτούς πρέπει να κινηθούν οι κατά τόπους εισαγγελείς, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για να κλείσουν τα αχρεία, τα προδοτικά τους στόματα και να σταματήσει η πρόστυχη δραστηριότητά τους, η οποία εν πολλοίς αποβλέπει στην πλήρη καταστροφή της οικονομίας της χώρας και τη δημιουργία πληθωρισμού που θα επιτρέψει στα αφεντικά τους, να εξοφλήσουν τα τεράστια χρέη τους με ένα πακέτο τσιγάρα!

Αυτούς υπηρετούν, με το αζημίωτο, οι περισσότεροι από τους «σαμποτέρς» της οικονομίας μας, ακόμη και πολλοί ηλίθιοι και κατάπτυστα ρεμάλια…

Αυτά τα «σκουλήκια» είναι πιο επικίνδυνα για τον αγώνα της χώρας να ορθοποδήσει, γιατί δρουν σε περίοδο κατά την οποία γίνεται σοβαρή προσπάθεια, μια προσπάθεια που μάλιστα τώρα φτάνει στο τέλος της, με σκοπό να εντοπιστούν όλοι εκείνοι που έβγαλαν μεγάλα ποσά (οι μεγιστάνες φοροφυγάδες και φοροκλέφτες δηλαδή), στην Ελβετία, για τα περαιτέρω…

Ανάλογα, οπωσδήποτε μέτρα θα ληφθούν και για πολλούς άλλους που «μετανάστευσαν» το χρήμα τους σε άλλες χώρες, στεγνώνοντας τις ελληνικές τράπεζες.

Και βέβαια μιλάμε μόνο για παράνομες ενέργειες, για παράνομα κόλπα με στόχο την «σπέκουλα», ήγουν την… χοντρή κονόμα!

Με το νέο χρόνο, η κυβέρνηση Παπαδήμου θα πρέπει να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε, σ’ έναν αγώνα ανελέητο για την πάταξη της φοροδιαφυγής και φοροκλοπής αφενός και κατά των εσωτερικών εχθρών της εθνικής μας οικονομίας, αφετέρου.

Ο Κώστας Καραμανλής και η αλήστου μνήμης παρέα του κατάφεραν να βουλιάξουν τα δημοσιονομικά μας στα έξι χρόνια που κυβέρνησαν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι ανίκανοι (εκτός από λίγες εξαιρέσεις) υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και στελέχή του δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι αξιόλογο για την βελτίωση του κλίματος στην οικονομία στα δύο χρόνια που ήσαν στην κυβέρνηση. Αντίθετα έφεραν σε απόγνωση μεγάλη μερίδα του λαού, τους εργαζόμενους τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες, γενικώς τους χαμηλόμισθους οικονομικά πολίτες με τα σκληρά και άστοχα μέτρα που επέβαλαν και με την εφαρμογή, όχι βέβαια πάντοτε, εντολών της «τρόικα»…

Τα σκληρά, άσκοπα, ερασιτεχνικά και ακατανόητα και πολλές φορές, παράλογα, σχιζοφρενικά θα έλεγα μέτρα, έφεραν την ανέχεια.

Τώρα ο Λουκάς Παπαδήμος, ας προσπαθήσει να ελέγξει τα πράγματα και να συμμαζέψει την κατάσταση.

Αυτός είναι η μοναδική μας ελπίδα!

Σ’ αυτόν ελπίζουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου