Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Άντε και καλό βόλι...



Ο ελληνικός λαός κρατεί  στα χέρια του τις τύχες της χώρας και τη μελλοντική της πορεία προς την οικονομική της ανάκαμψη και γενικότερα, την διοικητική της μεταρρύθμιση και αναδιάρθρωση.
Ο λαός με την ψήφο του στις 6 Μαΐου, θα αποφασίσει αν η Ελλάδα θα σωθεί από την χρεοκοπία και με ποιον τρόπο θα επιτευχθεί αυτή  η σωτηρία.
Οι επικείμενες εκλογές πρέπει, την Δευτέρα 7 Μαΐου να μας δώσουν οπωσδήποτε κυβέρνηση, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούμε σε πολύ δύσκολες μέχρι ολέθριες καταστάσεις.
Πρέπει σε όλους τους τόνους να λεχθεί και να επαναληφθεί, ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι οι κρισιμότερες της μεταπολιτευτικής περιόδου και γι’ αυτό το λόγο η ευθύνη των εκλογέων θα είναι μεγάλη.
Επίσης πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα ότι η αποχή, η άρνηση ψήφου, το λευκό και το άκυρο, όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά αντίθετα επιβαρύνουν και δυσκολεύουν την ήδη πολύ βαριά και πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας.
Αποχές, ψήφοι λευκές ή άκυρες, αποτελούν αναμφίβολα ευθείες βολές κατά της χώρας.  
Τα σοβαρά προβλήματά μας δεν θα λυθούν βέβαια με αποχές, ούτε με λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια που στην πραγματικότητα, ουσιαστικά, ενθαρρύνουν και στηρίζουν τους απεργαζόμενους ολέθρια σχέδια για την Ελλάδα, τους ολετήρες.
Ακόμη ενισχύουν τα στοιχεία εκείνα που επιδιώκουν τη δημιουργία χαώδους κατάστασης, σπάζουν, ρημάζουν, πυρπολούν, κλέβουν,  βιαιοπραγούν.
Την χώρα, την πατρίδα μας που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει πλήρως,  να εκμηδενισθεί και να βρεθεί στο περιθώριο των διεθνών πολιτικών και διπλωματικών εξελίξεων, χωρίς κύρος και χωρίς φωνή, μόνον εμείς, οι πολίτες μπορούμε να προστατεύσουμε και να διασώσουμε, με την ψήφο μας.
Το κράτος, η χώρα, η πατρίδα είμαστε εμείς που καλούμεθα στις 6 Μαΐου στις κάλπες.
Ας πάμε όλοι να εκτελέσουμε το ύψιστο καθήκον μας απέναντι στην Ελλάδα μας και στη δημοκρατία.
Στις 6 Μαΐου δίνουμε μια μεγάλη μάχη και την επομένη, 7 Μαΐου θα ήμαστε οπωσδήποτε οι μεγάλοι νικητές, αρκεί να το θελήσουμε.
Άντε, και καλό βόλι Έλληνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου