Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ



Τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου, γνωρίζω μόνον από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση.
Δεν έχω μαζί του καμιά επαφή δημοσιογραφική ή κοινωνική και η μέχρι τώρα πολιτική  του δραστηριότητα μου ήταν απόλυτα άγνωστη. Μόνο τον πατέρα του γνώριζα σαν πολιτικό και μάλιστα πολύ ζωηρό.
Ωστόσο, ως παλιός δημοσιογράφος που γνώρισα και από κοντά κυβερνητικούς εκπροσώπους όλων των κομμάτων και κυβερνήσεων, δημοσιογράφους επαγγελματίες ή απλώς πολιτικούς, θεωρώ τον τωρινό κ. Σίμο Κεδίκογλου τον καλύτερο  τουλάχιστον μετά την αντιπολίτευση.
Και αυτό, διότι:
--Είναι πάντοτε ευπροσήγορος και απαντά με ευγένεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις ερωτήσεις που του τίθενται, ακόμη και στις προκλητικές.
--Είναι πάντοτε ενημερωμένος πάνω σ' όλα τα θέματα, γιατί δεν παραλείπει να τα παρακολουθεί από κοντά και να έχει πάντοτε επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς και βέβαια, με τον πρωθυπουργό.
--'Εχει επίσης τακτικές συνεργασίες ενημερωτικές με τους εκπροσώπους τύπου των δύο άλλων κομμάτων της τριμερούς κυβέρνησης, δηλαδή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της ΔΗΜ.ΑΡ.
--Είναι ακριβολόγος και άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας και του λόγου.
--Έχει διορατικότητα και γνωρίζει σε βάθος τα θέματα που μας απασχολούν, καθώς και τις κινήσεις της "ΤΡΟΙΚΑ".
--Είναι ενημερωμένος για την στρατηγική γενικώς της κυβέρνησης.
--Τέλος, είναι συμπαθής και προδιαθέτει ευμενώς το κοινό που πάντοτε εκφράζεται θετικά γι αυτόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου