Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣH ΤΗΣ ΕΡΤ



Την ανάπτυξη και την πλήρη αξιοποίηση και εντατικοποίηση όλων των καναλιών και συχνοτήτων της ΕΡΤ ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος πρόσθεσε ότι η πλήρης δραστηριοποίηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης δεν πρόκειται να την καταστήσει ανταγωνιστική για τα ιδιωτικά κανάλια, διότι απλούστατα διαφορετικός θα είναι ο ρόλος της.

 
Παράλληλα, είπε ο κ. Κεδίκογλου ότι η ΕΡΤ εισπράττει τις συνδρομές του κοινού που είναι ανταποδοτικές και ως εκ τούτου θα πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της και να κάνει αυστηρές οικονομίες, συμπιέζοντας τα έξοδά της.

Οι ανακοινώσεις αυτές του κυβερνητικού εκπροσώπου μας θύμησαν τις προθέσεις του αλήστου μνήμης ομολόγου του και ευνοουμένου του Γιώργου Παπανδρέου, του κ. Μόσιαλου, ο οποίος, με τις ευλογίες πάντοτε του πρωθυπουργού του, είχε αρχίσει τις διαδικασίες για την συρρίκνωση και τον ακρωτηριασμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καταργώντας την "μητέρα" ΕT1, κλείνοντας το ιστορικό περιοδικό, την πασίγνωστη και δημοφιλή "ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", καταργώντας πάνω από τους μισούς ραδιοσταθμούς "βουβαίνοντας" ουσιαστικά την ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και άλλα πολλά!

Αυτά ήταν τα σχέδια-δώρα του κ. Μόσιαλου, στους ιδιώτες "ραδιοτηλεορασάκηδες" που θα άρπαζαν τις διαφημίσεις και το ανάλογο άφθονο παραδάκι, από την... κατακρεουργημένη ΕΡΤ! 

Ευτυχώς τον κ. Μόσιαλο, ο λαός τον έστειλε από εκεί που ήρθε και γλυτώσαμε η ΕΡΤ κι εμείς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου