Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ;;




Θα κατεβάσετε, επί τέλους τις κουκούλες κ. πρωθυπουργέ, όπως κατ' επανάληψιν υποσχεθήκατε προεκλογικά;
Θα τηρήσετε και θα τιμήσετε τις υποσχέσεις σας;
Θα συστήσετε στον υπουργό σας της Δικαιοσύνης και διακεκριμένο νομικό κ. Ρουπακιώτη, να προχωρήσει στην κατάθεση στη Βουλή για ψήφιση, νομοσχεδίου που θα αυστηροποιεί την χρήση της κουκούλας, η οποία πρέπει να αποτελεί πλέον ιδιώνυμο αδίκημα;
Οι κουκουλοφόροι συνεχίζουν απτόητοι την εγκληματική τους δραστηριότητα, επιτιθέμενοι μάλιστα συστηματικά κατά των αστυνομικών οργάνων.
Προχθές τα ξημερώματα, ομάδα εποχουμένων σε μοτοσυκλέτες, πέρασε από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και από τις βόμβες <<μολότοφ>> που έριξε κάηκαν 4 αυτοκίνητα (2 αστυνομικά και 2 Ι.Χ) και μερικές μοτοσυκλέτες!
Άλλοι, αριστεριστές, υπερασπιστές, φίλοι και... προστάτες των παράνομων λαθρομεταναστών, των εγκληματικών τεράτων που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και σκοτώνουν, λεηλατούν, βιάζουν, κλέβουν και ρημάζουν, μετέβαλαν σε πεδίο μάχης την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, με επιθέσεις κατά των κατοίκων της περιοχής που υποφέρουν ιδιαίτερα από την <μαύρη λαίλαπα> που έχει ενσκήψει στην πατρίδα μας.
Οι επιτιθέμενοι μάλιστα συγκρούσθηκαν με μέλη της "Χρυσής Αυγής" που συμπαραστέκονταν στους πολίτες. Δύο από τους κατοίκους της περιοχής, τραυματίσθηκαν σοβαρά.
Τι θα κάνετε λοιπόν κύριοι Σαμαρά και Δένδια;
Τι κάνει η αστυνομία σας;
Ποιος της έχει δέσει τα χέρια και αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες και τις περιουσίες τους από τα κάθε λογής καθάρματα και τους κακοποιούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου