Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Στο καλό…




Στο καλό κ. Γιάννη Ραγκούση…
Πάνω από δύο χρόνια ταλαιπωρήσατε με τις φαεινές ιδέες σας, τη χώρα και τον ελληνικό λαό και προκαλέσατε τεράστιες ζημιές στην εθνική μας οικονομία, σε εποχή μάλιστα σοβαρής κρίσης με τα κόλπα και τα τερτίπια σας. Στο καλό κ. Ραγκούση, που, εκτός των άλλων, υπήρξατε για το ΠΑΣΟΚ ο μοιραίος άνθρωπος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε μια ανεξήγητη και απόλυτη υποστήριξη και συμπάθεια από τον πρωθυπουργό σας Γιώργο Παπανδρέου, συμβάλατε τα μέγιστα στην καταστροφή και ημιδιάλυση της παράταξής σας.
Ευτυχώς, η υποστήριξη και η συμπάθεια αυτή, δεν υπήρξε και από τον επόμενο πρόεδρο, τον κ. Βενιζέλο, τον οποίο, δεν καταφέρατε να… παραμυθιάσετε και φάγατε την κλωτσιά εδώ και πολύ καιρό!
Πάλι καλά κ. Ραγκούση που ο προστάτης σας, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου εννοώ, δεν σας έστειλε να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα σε κάποιο μεγάλο διεθνή Οργανισμό, όπως έκανε με την κυρία με το… σακίδιο, εννοώ την κ. Μπιρμπίλη, την οποία για να επιβραβεύσει για το μηδενικό έργο της στο υπουργείο Περιβάλλοντος,  έστειλε ως αντιπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, στο Παρίσι!!
Εμείς κ. Ραγκούση, ο ελληνικός λαός, αφού σας παρακαλέσουμε και σας συστήσουμε να αποχωρήσετε και από την πολιτική, σας βεβαιώνουμε πως θα σας θυμόμαστε:
1.    Για την διάλυση των δήμων και κοινοτήτων με τον περίφημο «Καλλικράτη» σας.
2.    Για τις ζημιές που προκαλέσατε πέρσι στον τουρισμό μας, όταν τα κρουαζιερόπλοια απέφευγαν τα ελληνικά λιμάνια, γιατί είχατε διαλύσει τις μεταφορές (ταξί κλπ).
3.    Για την ακινητοποίηση φορτηγών, βυτιοφόρων και άλλων μεταφορικών μέσων.
4.    Για την κατάργηση του προεδρικού διατάγματος Ρέππα για τα ταξί και το πέταμά της στο καλάθι των αχρήστων.
5.    Για την ταλαιπωρία μας με τις ακινητοποιήσεις των ταξί και των άλλων μέσων μεταφοράς.
6.    Για την προσπάθειά σας να τορπιλίσετε τη ρύθμιση του θέματος από τον αρμόδιο υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, επί κυβερνήσεως Παπαδήμου.
7.    Για τους απένταρους δήμους – κράτη που μας φτιάξατε, με αποτέλεσμα οι συνοικίες πολλών δήμων να απέχουν από την έδρα τους 50, 60, 70 χιλιόμετρα!
Θα σας θυμόμαστε και  για πολλά άλλα…
Να πάτε λοιπόν στο καλό και, προς Θεού, όχι ξανά πολιτική παρουσία για να ρημάξετε ό,τι απέμεινε.
Στο καλό…

Τα 600 δις ευρώ

Τι πλάκα είναι πάλι αυτή;
600 δις ευρώ έχουν μαζέψει οι ομογενείς για να αγοράσουν το χρέος της Ελλάδας;
Έτσι λένε κάποιοι…
Τα λεφτά είναι κατατεθειμένα σε Τράπεζα του Καναδά!!
Ποιος τη χάρη μας…
Θα δανείζουμε τώρα και την Γερμανία!!
Μα ποιους κοροϊδεύουν;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου