Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ





Φοβερές σπατάλες, απίστευτη ρεμούλα και διαφθορά, πρωτοφανές χαριστικό μοίρασμα του δημόσιου χρήματος, του ιδρώτα του αγωνιζόμενου λαού μας, έχουν γίνει με απόλυτη ευθύνη των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων και συνέργεια των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών, σε διάφορους τυχοδιώκτες και των δύο φύλων που παρίσταναν τις διοικήσεις κάποιων λεγόμενων, κατ'  όνομα βέβαια, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων!
Πρόκειται για εξοργιστικές περιπτώσεις, που ήδη απασχολούν τους οικονομικούς εισαγγελείς, από τους οποίους ο λαός περιμένει πορίσματα και αποφάσεις, όπως επίσης περιμένει να δει να παίρνουν τον δρόμο για την φυλακή, οι απατεώνες που τα "έπιαναν" και οι διεφθαρμένοι επίορκοι που τα έδιναν, όσο ψηλά και να βρίσκονται!
Εισέπρατταν οι απατεώνες τα χρήματά μας για να τρώνε και να πίνουν πλουσιοπάροχα... εις υγείαν των κορόιδων.
Δεν θα αναφέρω ονόματα, ούτε και "μαϊμούδες" μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, θα πω μόνο, ότι υπάρχουν και άλλες που προσφέρουν πλούσιο και θεάρεστο κοινωνικό, ανθρωπιστικό, νοσηλευτικό έργο. Υπάρχουν και άλλες που περιθάλπουν στοργικά ασθενείς σωματικά και ψυχικά, το προσωπικό των οποίων εργάζεται νυχθημερόν, 24 ώρες το 24ωρο, θυσιάζεται κυριολεκτικά για την εξυπηρέτηση συνανθρώπων μας και την περίθαλψη ανήμπορων και ανάπηρων, που έχει να πληρωθεί πολλούς μήνες, απλούστατα διότι τα χρήματα τα έπαιρναν οι αεριτζήδες, οι τεμπέληδες, οι αλήτες, οι λωποδύτες.
Υπάρχουν άξιοι και ευσυνείδητοι εργατικοί υπάλληλοι που δεν φείδονται κόπων και θυσιών για την ανακούφιση ασθενών, πασχόντων στο σώμα και την ψυχή, αναπήρων, γερόντων και πολλών άλλων δυστυχισμένων, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν τους μισθούς τους πολλούς, πάρα πολλούς θα έλεγα μήνες, με αποτέλεσμα να πένονται οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
Αυτή είναι η κατάσταση.
Και τώρα τι γίνεται;
Απλούστατα, οι λωποδύτες στη φυλακή και οι έντιμοι και εργατικοί υπηρέτες των εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας, να πάρουν τα οφειλόμενα.
Τώρα αμέσως, χωρίς αναβολή και καθυστερήσεις.
Ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί, ας δείξουν την ευαισθησία τους και ας αποδώσουν δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου