Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...






 Αγανάκτηση και οργή προκαλούν στον ελληνικό λαό, οι...<παναττικές> απεργίες που κήρυξαν και πραγματοποίησαν, την Τετάρτη, η Γ.Σ.Ε.Ε και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ σε αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους ναυτικούς, οι οποίοι επιτάχθηκαν, μετά την πολυήμερη απεργία τους που απομόνωσε πλήρως την νησιωτική χώρα, ακόμη και τα ακριτικά νησιά μας, από τον εθνικό κορμό.
Οι ναυτεργάτες βέβαια είχαν και έχουν τα δίκαιά τους σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως δε στα δεδουλευμένα πολλών μηνών που τους χρωστούν ορισμένες ατμοπλοϊκές εταιρείες, αλλά και σε πολλά άλλα, πλην όμως, η κατάσταση  γενικώς εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε τα νησιά μας, τα υπέροχα τουριστικά και ακριτικά νησιά μας, στο έλεος του θεού. Απορίας άξιο είναι μάλιστα πώς δεν... προσφέρθηκε η γειτονική χώρα να αναλάβει αυτή την φροντίδα τους, όπως άλλωστε έχει κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν!
Δεν είναι δυνατόν να εγκαταλείπουμε χωρίς εφόδια, χωρίς καύσιμα, χωρίς τρόφιμα, χωρίς φάρμακα, χωρίς συγκοινωνίες, τους νησιώτες, τους ακρίτες μας, ούτε να αφήνουμε να σαπίζουν τα προϊόντα τους που δεν μπορούν να προωθηθούν στις μεγάλες ελληνικές και ξένες αγορές.
Η επίταξη, ως εκ τούτου, ήταν και νόμιμη και δικαιολογημένη και συνταγματική, αλλά δυστυχώς για το Π.Α.ΜΕ, το Κ.Κ.Ε και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τους χάλασε τα μικροκομματικά, ψηφοθηρικά και καταστροφικά για την χώρα, σχέδιά τους.
Ευκαιρία βρήκαν και οι ανεγκέφαλοι <συνδικαλιστές> της Γ.Σ.Ε.Ε και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, να κάνουν απεργία για να χάσουν ακόμη μερικά μεροκάματα, οι εργαζόμενοι υπήκοοί τους.
Αλλά έπεται και συνέχεια...
Έχουμε και νέα μεγάλη πανεργατική απεργία Γ.Σ.Ε.Ε και Α.Δ.Ε.ΔΥ στις 20 Φεβρουαρίου.
Νέες ταλαιπωρίες για τον λαό, νέα χαμένα μεροκάματα για τους εργαζόμενους, νέα μεγάλη ζημιά για την εθνική μας οικονομία, τώρα που αρχίζει να ανακάμπτει.
Τι να πει κανείς;
Μόνο ο θεός να βάλει μυαλό στους <συνδικαλιστές> που στην πραγματικότητα δυναμιτίζουν την δημοκρατία και το έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου