Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Οι δυό μας...




Τελικά, όπως συνήθως γίνεται, μείναμε οι δυο μας να πορευόμαστε στον δύσκολο δρόμο της σωτηρίας και της οικονομικής ανόρθωσης.
Η μητέρα πατρίδα, η Ελλάδα και η αγαπημένη μας Κύπρος. Εμείς, οι ελλαδίτες και οι αδελφοί μας ελληνοκύπριοι.
Την Κύπρο και τον ελληνισμό  πρόδωσαν κατά τρόπο που αποφεύγω να χαρακτηρίσω για λόγους ευπρέπειας, οι:
1. Η ΕΕ, ολόκληρη η Ευρώπη, με τους εκβιασμούς των πλουσίων χωρών και την σιωπή των φτωχότερων.
2. Οι ομόθρησκοί μας υποκριτές Ρώσοι που παρίσταναν τους φίλους της Κύπρου από την εποχή του αείμνηστου Μακάριου. Οι Ρώσοι παραδοσιακοί, αλλά... άσπονδοι φίλοι του ελληνικού έθνους.
3. Οι Βρετανοί με την συνηθισμένη ερμαφρόδιτη πολιτική τους  που δεν έβγαλαν τσιμουδιά υπέρ της μαρτυρικής Κύπρου, η οποία, σημειωτέον, ανήκει στη Βρετανική κοινοπολιτεία!
4. Ο ανύπαρκτος και ουσιαστικά νεροκουβαλητής της κ. Μέρκελ πρόεδρος της Γαλλίας κ. Φρανσουά Ολάν, ο οποίος συμφωνεί απόλυτα με την γερμανίδα καγκελάριο και μάλιστα επαυξάνει, με την εν γένει αδράνειά του, το ανθελληνικό και αντικυπριακό εξοντωτικό μένος της.
Προφανώς, ο κ. Ολάν δεν έχει ακούσει τίποτα για το «Ελλάς- Γαλλία συμμαχία», ούτε έχει διδαχθεί από την εξωτερική πολιτική του προκατόχου του κ. Σαρκοζί και τα αισθήματά του για το ελληνικό έθνος.
Μείναμε λοιπόν οι δυο μας, Ελλάδα και Κύπρος, να δίνουμε ακόμη μια μάχη ύπαρξης, την οποία είναι βέβαιο πως θα κερδίσουμε.
Ήδη τα υποκαταστήματα στην Ελλάδα των δύο μεγάλων Κυπριακών τραπεζών απορροφήθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς και η ρευστότητά τους εξασφαλίσθηκε με θυσίες για την νοσούσα ελληνική εθνική οικονομία  και γενικώς κλείσθηκαν τα πολιτικάντικα  στόματα κάποιων στοιχείων που για ψηφοθηρική κερδοσκοπία δεν δίσταζαν να μιλούν αδιάντροπα για εγκατάλειψη της Κύπρου από την Ελλάδα.
Την κατηγορηματική  απάντηση έλαβαν από τον ίδιο τον πρόεδρο της Κύπρου, από την κυβέρνησή του, από τους παράγοντες της μεγαλονήσου και το κυριότερο από τον Κυπριακό ελληνισμό.
Ντροπή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου