Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!






Να ζήσει χίλια χρόνια και να είναι ευτυχισμένο σε όλη του τη ζωή, το πριγκιπικό μωρό της Αγγλίας.
Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή και όλη μου την αγάπη για το μωράκι και εύχομαι ακόμη στους γονείς του, να το χαίρονται, όπως ακριβώς εύχομαι σε όλους τους άλλους γονείς, απλούς πολίτες εύπορους και φτωχούς όλου του κόσμου.
Από του σημείου όμως αυτού μέχρι τα καραγκιοζλίκια που γίνονται στη Βρετανία και στην κοινοπολιτεία για το μωράκι που ήδη αποκαλούν... διάδοχο του θρόνου (καλέ μην μας το λέτε και μας συγκινείτε), υπάρχει τεράστια απόσταση και τεράστιος χώρος στους γελωτοποιούς, τους κλόουν (μα τι κλόουν) και στα πάσης φύσεως φαιδρά πρόσωπα που βρήκαν ευκαιρία για να σερβίρουν τις αηδίες τους, στον ταλαιπωρημένο κόσμο.
Αλλά ας αφήσουμε την Βρετανία της υποκρισίας που αγαπά τα ζώα αλλά δεν δίσταζε να οδηγεί στην κρεμάλα τα παλικάρια, τα ελληνόπουλα που ζητούσαν την λευτεριά της πατρίδας τους και του λαού της και που δεν δίσταζε να εκμεταλλεύεται και να ξεζουμίζει με φόρους και άσκηση βάρβαρης βίας τους... υπηκόους των πάλαι ποτέ αποικιών της.
Ας έλθουμε στα δικά μας τηλεοπτικά κανάλια που αφιερώνουν συστηματικά, σπαταλούν πολύτιμο χρόνο για την προβολή σε όλα τα δελτία τους των βρετανικών καραγκιοζλικίων, όταν μάλιστα η χώρα μας αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.
Αιδώς καναλοκένταυροι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου