Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ... ΚΟΥΤΟΦΡΑΝΓΚΟΙ!

Προφανώς οι «κουτόφρανγκοι» δεν είναι και τόσο «κουτόφρανγκοι» ή πιθανότατα ξύπνησαν τον τελευταίο καιρό…
Με άλλα λόγια η Ε.Ε., ξύπνησε, μάλλον καθυστερημένα ή καλύτερα την ξυπνήσαμε εμείς με τις αλλεπάλληλες λαθροχειρίες μας, με τα θρασύτατα ψέματά μας και τις «θορυβώδεις» όσο, και αβάσιμες αισιόδοξες αναφορές μας, σχετικά με την δημοσιονομική μας κατάσταση, στην «Κομισιόν», στους εταίρους μας δηλαδή στην Ε.Ε.
Το ψέμα όμως «έχει κοντά πόδια» όπως πολύ σοφά λέει το γνωμικό του λαού μας. Κι εμείς προσθέτουμε, τα παραμύθια είναι για τα πολύ μικρά παιδιά που μόλις μεγαλώνουν λιγάκι, «ξεπαραμυθιάζονται», αντιλαμβάνονται πως η πραγματικότητα που τους παρουσίαζαν τα παραμύθια ήταν εικονική, ήταν απάτη και ακόμη ότι οι «μπλόφες» και οι «λαμογιές», κάποτε φρακάρουν και οπωσδήποτε, κάποια στιγμή, αποκαλύπτονται.
Και τότε τι γίνεται;
Η απάντηση είναι απλή και επιβεβλημένη από την πείρα της ζωής και από την ιστορία.
Οι ψεύτες, οι λαθροχείρες, οι μπλοφατζήδες και οι κάθε είδους αεριτζήδες, γελοιοποιούνται, ρεζιλεύονται.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την έντονη αντίδραση της «Κομισιόν», όταν αποκαλύφθηκαν τα παραμύθια της προηγούμενης κυβέρνησης, σχετικά με την οικονομία μας, η οποία, στην πραγματικότητα, είναι ράκος.
Το κακό είναι ότι στην περίπτωσή μας, μαζί με τη ΝΔ και τους αρμόδιους οικονομικούς υπουργούς της, ρεζιλεύεται και η χώρα, η Ελλάδα!

Κι αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια. Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο για τις αχαρακτήριστες πράξεις τους, για τις λαθροχειρίες τους και για τα ψέματά τους.
Βλέπετε, οι… «κουτόφρανγκοι» ξύπνησαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου